Microsoft MCTS Certification, MCITP Certification and over 2000+ Exams at Actualkey.com

 

Exam     :  Microsoft 70-680

Title    :  TS: Windows 7, Configuring

13. You have a computer named Computer1 that runs Windows Vista and a computer named Computer2 that runs Windows 7.

You plan to migrate all profiles and user files from Computer1 to Computer2.

You need to identify how much space is required to complete the migration.

What should you do?

A. On Computer1 run Loadstate c:\store /nocompress

B. On Computer1 run Scanstate c:\store /nocompress /p

C. On Computer2 run Loadstate \\computer1\store /nocompress

D. On Computer2 run Scanstate \\computer1\store /nocompress /p

Answer: B

14. You have a computer that runs Windows Vista. The computer contains a custom application.

You need to export the user state and the settings of the custom application.

What should you do?

A. Run Loadstate.exe and specify the /config parameter.

B. Run Scanstate.exe and specify the /genconfig parameter.

C. Modify the miguser.xml file. Run Loadstate.exe and specify the /ui parameter.

D. Modify the migapp.xml file. Run Scanstate.exe and specify the /i parameter.

Answer: D

15. You have a reference computer that runs Windows 7.

You plan to deploy an image of the computer.

You create an answer file named answer.xml.

You need to ensure that the installation applies the answer file after you deploy the image.

Which command should you run before you capture the image?

A. Imagex.exe /append answer.xml /check

B. Imagex.exe /mount answer.xml /verify

C. Sysprep.exe /reboot /audit /unattend:answer.xml

D. Sysprep.exe /generalize /oobe /unattend:answer.xml

Answer: D

16. You plan to deploy Windows 7 to 100 computers on your corporate network.

You install Windows 7 on a computer.

You and need to prepare the computer to be imaged.

What should you do before you create the image of the computer?

A. At the command prompt, run the Dism command.

B. At the command prompt, run the Sysprep command.

C. Start the computer from the Windows Preinstallation Environment (Windows PE) and then run the Imagex command.

D. Start the computer from the Windows Preinstallation Environment (Windows PE) and then run the Wpeutil command.

Answer: B

17. You have a computer that runs Windows 7.

You need to configure the computer to meet the following requirements:

Generate a new security ID (SID) when the computer starts.

Ensure that the Welcome screen appears when the computer starts.

What should you do?

A. Run Sysprep.exe /oobe /generalize.

B. Run Sysprep.exe /audit /generalize.

C. Run Msconfig.exe and select Selective startup.

D. Run Msconfig.exe and select Diagnostic startup.

Answer: A

18. You have a reference computer that runs Windows 7.

You plan to create an image of the computer and then deploy the image to 100 computers.

You need to prepare the reference computer for imaging.

What should you do before you create the image?

A. Run Package Manager.

B. Run the System Preparation tool.

C. Install the User State Migration Tool.

D. Install Windows Automated Installation Kit.

Answer: B

19. You start a computer by using Windows Preinstallation Environment (Windows PE).

You need to dynamically load a network adapter device driver in Windows PE.

What should you do?

A. Run Peimg.exe and specify the device driver path.

B. Run Drvload.exe and specify the device driver path.

C. Run Winpeshl.exe and specify a custom Winpeshl.ini file.

D. Run Wpeutil.exe and specify the InitializeNetwork command.

Answer: B

20. You plan to install Windows 7 by using a Windows 7 DVD.

You need to perform an automated installation of Windows 7.

What should you do?

A. Create an answer file named oobe.xml. Copy the file to a network share.

B. Create an answer file named winnt.sif. Place the file on a removable drive.

C. Create an answer file named sysprep.inf. Copy the file to a network share.

D. Create an answer file named autounattend.xml. Place the file on a removable drive.

Answer: D

21. You have a Virtual Hard Disk (VHD) and a computer that runs Windows 7. The VHD has Windows 7 installed.

You need to start the computer from the VHD.

What should you do?

A. From Diskpart.exe, run Select vdisk.

B. From Disk Management, modify the active partition.

C. Run Bootcfg.exe and specify the /default parameter.

D. Run Bcdedit.exe and modify the Windows Boot Manager settings.

Answer: D

22. You have a new computer that does not have an operating system installed.

You have a virtual hard disk (VHD) that contains an installation of Windows 7.

You start the computer from the Windows Preinstallation Environment (Windows PE). You create a partition on the computer and copy the VHD to the partition.

You need to configure the computer to start from the VHD.

Which tools should you use?

A. Diskpart.exe and Bcdboot.exe

B. Imagex.exe and Bcdedit.exe

C. Scanstate.exe and Loadstate.exe

D. Wpeutil.exe and Dism.exe

Answer: A

23. Your have a computer that runs Windows 7.

You need to confirm that all device drivers installed on the computer are digitally signed.

What should you do?

A. At a command prompt, run Verify.

B. At a command prompt, run Sigverif.exe.

C. From Device Manager, click Scan for hardware changes.

D. From Device Manager, select the Devices by connection view.

Answer: B

24. You have a computer that runs Windows 7.

Multiple users log on to the computer.

You need to deny one user access to removable devices on the computer. All other users must have access to the removable drives.

What should you do?

A. From the local Group Policy, modify an application control policy.

B. From Control Panel, modify the BitLocker Drive Encryption settings.

C. From Device Manager, modify the settings of all removable devices.

D. From the local Group Policy, modify a removable storage access policy.

Answer: D

25. You have a computer that runs Windows 7.

You need to modify the file extensions that are associated to Internet Explorer.

What should you do?

A. From Internet Explorer, click Tools and then click Manage Add-ons.

B. From Control Panel, open Default Programs and then click Set Associations.

C. From the local Group Policy, expand Computer Configuration and then click Software Settings.

D. From Window Explorer, right-click %programfiles%\Internet Explorer\iexplore.exe and then click Properties.

Answer: B

26. Your network contains 100 computers that run Windows XP.

You need to identify which applications installed on all of the computers can run on Windows 7.

You must achieve this goal by using the minimum amount of administrative effort.

What should you install?

A. Microsoft Application Compatibility Toolkit (ACT)

B. Microsoft Assessment and Planning (MAP) Toolkit

C. Microsoft Deployment Toolkit (MDT)

D. Windows Automated Installation Kit (AIK)

Answer: A

27. You have a stand-alone computer named Computer1 that runs Windows 7. Several users share Computer1.

You need to prevent all users who are members of a group named Group1 from running Windows Media Player. All other users must be allowed to run Windows Media Player. You must achieve this goal by using the least amount of administrative effort.

What should you do?

A. From Software Restriction Policies, create a path rule.

B. From Software Restriction Policies, create a hash rule.

C. From Application Control Policies, create the default rules.

D. From Application Control Policies, create an executable rule.

Answer: D

28. You have a computer that runs Windows 7.

Your company has three custom applications named app1.exe, app2.exe, and app3.exe. The applications have been digitally signed by the company.

You need to create a policy that allows only applications that have been digitally-signed by the company to run.

What should you create?

A. an AppLocker executable rule

B. an AppLocker Windows Installer rule

C. a software restriction policy and a certificate rule

D. a software restriction policy and a hash rule

Answer: A

29. You have a computer that runs Windows 7.

You need to prevent Internet Explorer from saving any data during a browsing session.

What should you do?

A. Disable the BranchCache service.

B. Modify the InPrivate Blocking list.

C. Open an InPrivate Browsing session.

D. Modify the security settings for the Internet zone.

Answer: C

30. Your company has an Active Directory domain. All computers are members of the domain.

Your network contains an internal Web site that uses Integrated Windows Authentication.

From a computer that runs Windows 7, you attempt to connect to the Web site and are prompted for authentication.

You verify that your user account has permission to access the Web site.

You need to ensure that you are automatically authenticated when you connect to the Web site.

What should you do?

A. Create a complex password for your user account.

B. Open Credential Manager and modify your credentials.

C. Add the URL of the Web site to the Trusted sites zone.

D. Add the URL of the Web site to the Local intranet zone.

Answer: D

31. Your network consists of a single IPv4 subnet. The subnet contains 20 computers that run Windows 7.

You add a new computer named Computer1 to the subnet.

You discover that Computer1 has an IP address of 169.254.34.12.

You cannot connect to other computers on the network. Other computers on the network can connect to each other.

You need to ensure that you can connect to all computers on the network.

What should you do?

A. Turn off Windows Firewall.

B. Run Ipconfig.exe /renew.

C. Configure a static TCP/IP address.

D. Run Netsh.exe interface ipv4 install.

Answer: C

32. You have a computer that runs Windows 7.

The IPv6 address of the computer is configured automatically.

You need to identify the IPV6 address of the computer.

What should you do?

A. At the command prompt, run Netstat.

B. At the command prompt run Net config.

C. From the network connection status, click Details.

D. From network connection properties, select Internet Protocol Version 6 (TCP/IPv6) and click Properties.

Answer: C

33. Your network consists of an Active Directory domain named contoso.com. You have a computer named computer1.contoso.com.

Your network is configured to use only IPv6.

You need to request that a DNS record be created to enable users to connect to your computer by using the name dev.contoso.com.

Which type of record should you request?

A. A

B. AAAA

C. HINFO

D. NAPTR

Answer: B

34. Your network contains a wireless access point. You have a computer that runs Windows 7. The computer connects to the wireless access point.

You disable Service Set Identifier (SSID) broadcasts on the wireless access point.

You discover that you are now unable to connect to the wireless access point from the Windows 7 computer.

You need to ensure that the computer can connect to the wireless access point.

What should you do?

A. From Credential Manager, modify the generic credentials.

B. From Credential Manager, modify the Windows credentials.

C. From Network and Sharing Center, turn on Network discovery.

D. From Network and Sharing Center, modify the wireless network connection setting.

Answer: D

35. You have a wireless access point that is configured to use Advanced Encryption Standard (AES) security. A pre-shared key is not configured on the wireless access point.

You need to connect a computer that runs Windows 7 to the wireless access point.

Which security setting should you select for the wireless connection?

A. 802.1x

B. WPA-Personal

C. WPA2-Enterprise

D. WPA2-Personal

Answer: C

36. You have a computer named Computer1 that runs Windows 7.

You need to ensure that Computer1 can connect to File Transfer Protocol (FTP) servers only while it is connected to a private network.

What should you do?

A. From Windows Firewall with Advanced Security, create a new rule.

B. From the local Group Policy, modify the application control policies.

C. From Windows Firewall, modify the Allowed Programs and Features list.

D. From Network and Sharing Center, modify the Advanced Sharing settings.

Answer: A