Microsoft MB2-422
CRM 3.0 Customization


 

MCTS Training, MCITP Trainnig

Best Microsoft MCTS Certification, Microsoft MCITP Training at certkingdom.com

 


QUESTION 1:

You work as a CRM administrator at Certkingdom .com. Your assistant is named Clive
Wilson. You instruct Clive Wilson to define a second client in the case form that will
serve as the secondary owner. You also instruct Clive Wilson to ensure that the
contact data for the second client is readily accessible in Workflow without needing
custom development.
What should Clive Wilson do?

A. A relationship association between Case and User should be created in order to train
clients to create a Note on the Case document to backup the owner.
B. An organization-owned entity called ‘Secondary Owner’ should be created that keeps
data representing Microsoft CRM users which is assigned as Secondary Case owners.
Then you should create a relationship between Secondary Owner and Case to create a
lookup field on the Case form. Thereafter you are able to maintain information regarding
Secondary Owners separate from Users.
C. An nvarchar field should be created to permit the entry of the secondary client in the
case form.
D. The association between Case and Client should be created where the client is the
primary entity.

Answer: B


QUESTION 2:

You work as the CRM administrator at Certkingdom .com. Your assistant is named
Clive Wilson. The Certkingdom .com network consists of one Windows Small Business
Server 2003 Active Directory domain named Certkingdom .com.
You have received instruction from the CIO to implement Microsoft CRM 3.0.
Certkingdom .com wants to associate service cases with accounts. Management wants to
link the case with a particular person associated with the account
You instruct Clive Wilson to identify the best solution to create this association?
What should Clive Wilson do?

A. The existing Responsible Contact lookup field on the Case Form should be exposed.
B. He should create a new nvarchar text attribute called Responsible Contact.
C. He should insist that the clients create a new association with the Responsible Contact
entity.
D. He should train the users to type the existing Responsible Contact topic field at the
beginning of the lookup field and expose the lookup filed in the case.

Answer: A


QUESTION 3:

You work as the network technician at Certkingdom .com. You have received instruction
from the CIO to implement Microsoft CRM. Certkingdom .com intends to use an image
file as an icon for a custom entity.
What should you do?

A. You should make use of the Microsoft CRM Deployment manager to upload an icon
for the Web and Outlook Clients.
B. You should make use of the Microsoft CRM Deployment manager to locate the
default custom entity icon in <install path>\_img\ for the Web client.
C. You should make use of the Microsoft CRM Customization Area to upload an icon for
the Web and Outlook Clients.
D. You should make use of the Microsoft CRM Customization Area to upload an icon for
the Web client. The image file is copied to the Outlook client network installation
location.

Answer: C


QUESTION 4:

You work as the network administrator at Certkingdom .com. The Certkingdom .com
network consists of a single Active Directory domain named Certkingdom .com. You
implement Microsoft CRM 3.0 on the Certkingdom .com network.
You have received instruction from the CIO to integrate its financial system into
Microsoft CRM. You need to display four particular revenue fields on the Income
Form. You need to ensure that the information displayed is current.
What should you do?

A. The Income form should be modified. Post-callouts configured for specific events to
execute logic in custom assemblies to write data directly to the database of the financial
system should be used.
B. Use the Income form and create triggers on the Microsoft CRM database to write data
directly to the database of the financial system when records are created or updated
should be modified.
C. Use the Income form and client side code to write the data directly to the database of
the financial system should be modified.
D. Use the .aspx page that displays the Income form and write the data directly to the
database of the financial system should be modified.

Answer: A


QUESTION 5:

You work as the network administrator at Certkingdom .com. The Certkingdom .com
network consists of a single Active Directory domain named Certkingdom .com. Microsoft
CRM 3.0 is implemented on the Certkingdom .com network.
You have received instruction from the CIO to execute conditional validation of the
field values. A Certkingdom .com employee named Andy Reid works in the Research
and Development department. You delegate the task of identifying the best option to
execute the validation to Andy Reid. You inform Andy Reid that the correct value of
a text field depends on the values in numerous other fields.
What should he do? (Choose all that apply.)

A. He should use the client side code in the OnLoad event to set the default value when
the Create form is used.
B. In the OnChange event for the Est. Revenue field you should set the value in order to
check the value of the field.
C. He should use the form OnChange Event.
D. In the OnSave event form he should compare the ‘value and ‘returnValue’ properties of
the Est. Revenue field to ensure that they are the same.
E. He should use the form OnSave Event.

Answer: E


QUESTION 6:

You work as the network administrator at Certkingdom .com. The Certkingdom .com
network consists of a single Active Directory domain named Certkingdom .com. You
implement Microsoft CRM 3.0 on the Certkingdom .com network.
You have received instruction from the CIO to create a custom entity called ‘Event’.
‘Event’ will be used to keep data about certain events that are not part of the
normal services Certkingdom .com offers. A Certkingdom .com employee named Kara Lang
works in the Research and Development department.
You delegate the task of configuring three lookup fields on the event form. These
lookup fields are used to link Microsoft CRM clients who are responsible for the
areas of Entertainment, Catering, and Security. Kara Lang needs to identify the
possible solutions to address the need.
What should she do?

A. The Event entity should be created with a relationship to Activities than storing the
data in the Event form.
Task activities should then be created for the individual areas of responsibility.
B. Have a developer create A custom .aspx page needs to be created.
This will permit the clients to choose a CRM User and save the data with the Event
record.
No actual relationship is created in Microsoft CRM.
C. She should create three relationships between Event and User.
User will then be the primary entity.
The lookup fields are then displayed in the Event form.
D. A text field should be used to enter the names of the individuals without making use
of a lookup field.

Answer: A, B, D


QUESTION 7:

You work as the network administrator at Certkingdom .com. The Certkingdom .com
network consists of a single Active Directory domain named Certkingdom .com. All
servers on the Certkingdom .com network run Windows Server 2003 and all client
computers run Windows XP Professional. You have recently configured a custom
entity named AccPri which exists with a relationship where the Account is the
Primary entity.
You have recently received instruction from the network CIO to configure another
custom entity named EnAccPri with a relationship where AccPri is the Primary
entity. You are required to ensure that when only the customizations export only the
customizations for AccPri are exported and imported the customizations into a new
Microsoft CRM installation the AccPri should exist in the new installation. You are
required to select from the following what you can additionally expect to find.
What should you do?

A. The EnAccPri is what you would expect to find.
The relationship between EnAccPri and AccPri is what you would expect to find.
B. You would expect to find nothing else imported.
C. The EnAccPri is what you would expect to find.
The relationship between AccPri and Account is what you would expect to find.
The relationship between EnAccPri and AccPri is what you would expect to find.
D. The relationship between AccPri and Account is what you would expect to find.

Answer: D


QUESTION 8:

You work as a consultant at Certkingdom .com. The Certkingdom .com network consists of a
single Active Directory domain named Certkingdom .com. You implement Microsoft
Dynamics CRM 3.0 on the Certkingdom .com network.
The following customizations have already been implemented:-
* Form Customizations
* Client-side-code
* Custom mapping and
* Custom relationship behaviors.
You have received instruction from the CIO to add additional customizations on
Microsoft CRM. There is a development system with Microsoft CRM installed that
is available to develop customizations. You need to identify the best way to add the
additional customizations.
What should you do?

A. The customizations should be exported for the entities you plan to customize from the
production system.
The customizations should then be imported to the development system.
You then develop and test the customizations on the development system.
Then you export the customizations from the development system and import the
customizations to the production system.
Thereafter you can publish the entities you initially exported from the production system.
B. You should develop the customizations on the development system.
Then the customizations need to be tested on the development system.
You need to record all the customizations that were developed.
Thereafter the customizations can be manually applied on the production system.
C. You should develop the customizations on the development system.
Then the customizations need to be tested on the development system.
Thereafter the customizations can be imported to the production system.
D. You should export the current customizations from the production system.
The customizations should then be imported to the development system.
You then develop and test the customizations on the development system.
Thereafter you export the customizations from the development system and import the
customizations to the production system.

Answer: D


QUESTION 9:

You work as the network administrator at Certkingdom .com. The Certkingdom .com
network consists of a single Active Directory domain named Certkingdom .com.
You have received instruction from the CIO to add code on an event. You need to
add the code on the event that will only work if the user is online using the Outlook
client. A Certkingdom .com employee named Andy Reid works in the Research and
Development department. You delegate the task of checking the conditions prior to
the execution of the logic in your code.
What should he check the conditions? (Choose all that apply.)

A. He is able to determine whether the client is using the Outlook client by checking the
crmForm.IsForOutlookClient property.
B. He is able to determine whether the client is using the Outlook client by checking the
location property of the window. In the Outlook client the location property consist of a
reference field to port 5249.
C. You can send an HTTP request to an URL to find out if the client is online. As soon as
a request times out you can be sure that the client is not offline.
D. By checking the crmForm.IsOnline property you are able to determine whether the
client is online.

Answer: A, D


QUESTION 10:

You work as the system administrator at Certkingdom .com. The Certkingdom .com network
consists of a single Active Directory domain named Certkingdom .com. You have received
instruction to apply client-side code on-save event in the lead entity form.
You have received instruction from the CIO to publish customizations. A
Certkingdom .com employee named Mia Hamm works in the Sales department. One
morning Mia Hamm reports that an error occurred when she tried to save an
existing lead.
You are able to create new leads without an error. This error could have been
identified before the users.
What would have been the easiest method?

A. You should test the client side code making use of the Update Form menu option from
the Preview menu prior to publishing. The Preview menu is on the Form customization page.
B. You should test the code on another computer before applying it to the server and
preview the menu prior to publishing.
C. You should include conditional logic in the code to detect the user
D. You should check the code for syntax errors prior to applying the code to the form.

Answer: A

 

MCTS Training, MCITP Trainnig

Best Microsoft MCTS Certification, Microsoft MCITP Training at certkingdom.com