This is demo only, this pdf do not include the questions and answers pictures
Exam : Microsoft 70-620
Title : TS: Configuring Windows Vista Client
1. Your computer runs Microsoft Windows XP Professional. The computer has the following hardware configuration:
·512 MB of RAM
·1-GHz processor
·60-GB hard disk
·15 GB of free space
·64-MB video adapter.
You perform a clean install of Microsoft Windows Vista.
You need to ensure that Microsoft Windows Aero Experience is supported.
What should you do?
A. Upgrade the memory to 1 GB of RAM.
B. Upgrade the hard disk to 120 GB with 40 GB of free space.
C. Install a video adapter that has 128 MB of RAM, support for Microsoft DirectX 9, and Microsoft Pixel Shader 2.0.
D. Install a video adapter that has 128 MB of RAM, support for Microsoft Scalable Link Interface (SLI) and Microsoft Pixel Shader 2.0.
Answer: C

 

Best Microsoft MCTS Training, Microsoft MCITP Training at certkingdom.com

 

2. You install Microsoft Windows Vista on a new computer that is not connected to the Internet.
After you log on, you receive a warning message about an unknown device.
You need to prevent the display of the warning message until you download an available hardware driver.
What are the two possible ways to achieve this goal? (Each correct answer presents a complete solution. Choose two.)
A. Disable the device.
B. Uninstall the device.
C. Select the Ask me again later option from the warning message details.
D. Select the Don’t show this message again for this device option from the warning message details.
Answer: AD
3. You have a computer that runs Microsoft Windows XP. The computer has a custom application installed.
You plan to upgrade the Windows XP computer to Windows Vista.
You need to identify whether User Account Control (UAC) will allow the custom application to run without requiring elevated privileges.
What should you do?
A. Insert the Windows Vista installation media and run mighost.exe.
B. Insert the Windows Vista installation media and run setup.exe /unattended:unattend.xml.
C. Install Microsoft Application Compatibility Toolkit 5.0 and run the Setup Analysis Tool.
D. Install Microsoft Application Compatibility Toolkit 5.0 and run the Standard User Analyzer.
Answer: D
4. You set up Really Simple Syndication (RSS) subscription feeds on your computer.
You need to view the RSS subscription feed in XML format.
What should you do?
A. Disable the Turn on feed reading view option.
B. Enable the Always use Clear Type for HTML option.
C. Configure the RSS feed to be sent to your e-mail client.
D. Enable the Automatically download attached files option.
Answer: A
5. You perform a clean installation of Microsoft Windows Vista on the first partition. Then, you install Microsoft Windows XP Professional
on the second partition of the same machine.
You are able to log on to Windows XP Professional but do not have the option to boot to Windows Vista.
You need to be able to dual boot the computer.
What should you do?
A. Run the bootcfg.exe application with the /fastdetect option.
B. Perform a clean installation of Windows Vista on the first partition.
C. Run the msconfig.exe application and change the order of the operating systems in the boot.ini file.
D. Edit the boot.ini file. Add the following line:
Multi(0)Disk(0)Rdisk(0)Partition(1)Microsoft Windows
Answer: B
6. Your computer fails to produce any audio output. The Device Manager management console is as shown in the following exhibit. (Click
the Exhibit button.)
You need to receive audio output from your computer.
What should you do?
A. Enable the audio hardware.
B. Initiate a Microsoft Windows Update scan.
C. Update the driver for the audio hardware.
D. Download and run the latest installation program for the audio hardware from the manufacturer.
Answer: A
7. You have a computer that runs Windows Vista.
You upgrade the network adapter driver on the computer.
After the upgrade, you can no longer access network resources. You open Device Manager and see a warning symbol next to the network
adapter.
You need to restore access to network resources.
What should you do?
A. Roll back the network adapter driver.
B. Assign a static IP address to the network adapter.
C. Disable the network adapter and scan for hardware changes.
D. Uninstall the network adapter and scan for hardware changes.
Answer: A
8. You have a computer that runs Windows Vista Ultimate.
You open the Windows System Performance Rating tool and receive a Windows Experience Index base score of 1.0. The subscores are
as follows:
·Processor: 4.7
·Memory (RAM): 3.6
·Graphics: 1.0
·Gaming Graphics: 1.0
·Primary Hard Disk: 3.0
You upgrade your video adapter card with a new card that meets the minimum requirements for Windows Aero.
You open the System Performance and Rating tool and notice the base score and subscores have not changed.
You need to enable Windows Aero.
What should you do?
A. Install additional RAM.
B. Install the latest version of DirectX.
C. Update your Windows Experience Index score.
D. Install a USB flash drive and enable Windows ReadyBoost.
Answer: C
9. You install Windows Vista on a new computer. You update the video card driver and restart the computer.
When you start the computer, the screen flickers and then goes blank. You restart the computer and receive the same result.
You need to configure the video card driver.
What should you do first?
A. Restart the computer in safe mode.
B. Restart the computer in debugging mode.
C. Restart the computer in low-resolution video mode.
D. Insert the Windows Vista installation media into the computer, restart, and use System Recovery to perform a startup repair.
Answer: A
10. You configure a subscription to a Really Simple Syndication (RSS) feed that often includes large videos.
You need to minimize delay while watching the videos.
What should you do?
A. Configure the RSS feed to download attached files.
B. Configure the RSS feed to retain the most recent items.
C. Enable the Turn on feed reading view option of the RSS feed.
D. Enable the Automatically mark feed as read when reading a feed option of the RSS feed.
Answer: A